Kontrolcentral 70 30 12 11

Persontælling / flow-control

Vi tilbyder

Persontælling og flow-control sikrer, at forsamlingsforbuddet overholdes.

Persontælling og flow-control sikrer, at forsamlingsforbuddet overholdes.

Persontælling og flow-control kan hjælpe virksomheder med at overholde restriktioner i forhold til forsamlingsforbuddet. Flere stedet benyttes dyrt personale til at holde styr på hvor mange personer der opholder sig i et område eller lokale.

Dette kan automatiseres ved at opsætte en flow-control løsning.

Løsningen består at kameraer tæller personer der kommer ind i lokalet/området/butikken samt de personer der forlader disse igen. Antallet kan hele tiden vises på en skærm/pc/smartphone.

Når den angivne grænse er nået resulterer det i en indikering på skærmen med en rød mand kendt fra fodgængerovergange. Når antallet igen er faldet skifter det til grøn igen.

Med denne løsning har virksomheden hele tiden styr på hvor mange personer der opholder sig i området og kan ydermere dokumentere dette skulle det ønskes.

I SmartEye tilbyder vi både midlertidige og permanente løsninger, og vi klarer opsætningen, så I hurtigt kan komme i gang.

Vi står klar til at hjælpe dig

Har du et spørgsmål eller lignende, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf: 70 30 12 00 eller via kontaktformularen her på siden.