Kontrolcentral 70 30 12 11

Alarm

Vi tilbyder

ALARM OG SIKRING

TILPASSET DINE BEHOV

For SmartEye handler det ikke om at tilpasse din virksomhed til vores sikkerheds løsninger. Hver eneste virksomhed er unik og har forskellige behov for sikkerhed. Derfor starter vi altid med en grundig gennemgang af jeres virksomhed, udfordringer og risici. Vi skal forstå din virksomhed ned i detaljerne for at kunne tilbyde den rigtige sikkerheds løsning.

En sikrings løsning fra SmartEye inkluderer altid synlig skiltning som yder en effektiv præventiv forebyggelse af indbrud.

ALARMER TIL ETHVERT BEHOV

Med en tyverialarm fra SmartEye beskytter du effektivt dine værdier i hjemmet og i virksomheden.
I tilfælde af forsøg på indbrud alarmerer tyverialarmen øjeblikkeligt den døgnbemandede kontrolcentral sender nærmeste vagtpatrulje til adressen. Bevidstheden om den hurtige reaktion kan ofte stoppe indbrudstyvene, før de forsøger sig.

SmartEye tilbyder alarmer til private og alle typer af virksomheder. Alle vores alarmer er godkendt af forsikringsselskaberne og tilpasses vores kunders individuelle behov og forsikringsselskabets eventuelle krav til sikrings niveau.

Vores alarmsystemer går lige fra det enkle standardsystem, der passer til private og mindre virksomheder, til de noget mere avancerede systemer, der primært er til mellemstore og store virksomheder.

De fleste af vores systemer kan endvidere fjern kontrolleres og betjenes via en APP på smart phone, som gør det nemt hurtigt og overskueligt at være online med sin sikrings løsning. Det er bl.a. muligt at se status, til- og frakoble alarmen eller enkelte zoner, ligesom det også er muligt at se live billeder fra evt. fotodetektere i løsningen.

INTEGRATION MED VIDEOOVERVÅGNING ELIMINERER FEJLALARMER OG AFKORTER REAKTIONTIDEN

En tyverialarm kan med fordel integreres med videoovervågning. Hvis alarmen går, vil der med det samme blive sendt billeder til vagtcentralen, der via live billeder hurtigt kan afgøre, om der er tale om en fejlalarm eller om uregelmæssigheder, hvor vagt skal tilkaldes. Denne form for integration mellem alarm og videoovervågning vil for mange resultere i besparelser idet udrykning til fejlalarmer, elimineres og reaktionstiden afkortes.

Skalerbar, fremtidssikker alarm, NOX

Alarmen der binder det hele sammen.

  • Adgangskontrol. (Fortrådet samt trådløst)
  • Tyverialarm. (Fortrådet samt trådløst)
  • Systemintegration.
  • App.
  • Kameraovervågning.
  • bygningsstyring (lys, varme osv.)

NOX er et kombineret sikringssystem, der forener adgangskontrol, tyverialarm,
videoovervågning samt klima- og bygningsstyring i en og samme platform.