Kontrolcentral 70 30 12 11

VI TILBYDER

SMARTEYE

SmartEye er totalleverandør i sikring.

Hvorfor SmartEye ?

Med SmartEye i ryggen har du en installatør der sikrer dig hele vejen rundt.

Vi kan levere det der skal til for at sikre virksomheden mekanisk/elektronisk eller det som kan gøre den daglige gang nemmere i form tilgængelighed og brugeradgang.

Vores løsninger kan være stationære eller mobile og du kan vælge at købe eller leje.

Proaktiv TV-overvågning.

Tyverialarm.

Byggeplads sikring.

Porte / pullerter

TV-overvågning.

Adgangskontrol.

Gitre.

Midlertidige lejeløsninger.

Timelaps videoer.

Tågesikring.

Nr. plade kamera løsninger.

Feber screening

Persontælling / Flow-control

PROAKTIV TV-OVERVÅGNING

SmartEye er en ny og innovativ måde at tænke sikkerhed på. Den er baseret på Intelligent overvågning via kameraer/analyser og pro-aktiv indgriben i situationen – frem for passiv videooptagelse eller fysiske runderinger

TV-OVERVÅGNING.

SmartEye kan levere alt fra en mindre løsning med 4 kameraer til store serverløsninger fælles for alle vores løsninger er billeder i knivskarp opløsning og en høj kvalitet.

SmartEye følger med udviklingen inden for TV-overvågning og kan altid levere den nyeste teknologi.

Vores løsninger er alle brugervenlige og kan tilgås via smart medier.

ALARM

SmartEye tilbyder alarmer til alle typer af virksomheder. Alle vores alarmer er godkendt af forsikringsselskaberne og tilpasses vores kunderes individuelle behov og forsikringsselskabets eventuelle krav til sikringsniveau.

Vores alarmsystemer går lige fra det enkle standardsystem, der passer til private og mindre virksomheder, til de noget mere avancerede systemer.

ADGANGSKONTROL

SmartEye leverer adgangskontrol til enhver type virksomhed. Vores løsning er cloudbaseret hvilket gør den utrolig let tilgængelig for kunden. Løsningen kan baseres på enkelte døre på flere lokationer eller en komplet løsning med integration til alarm og videoovervågning.

TÅGESIKRING

SmartEye leverer tågesikring der stopper indbrudstyven.

Målet med tågesikring er at forhindre, at indbrudstyve kan navigere og orientere sig i dine lokaler. På kun få sekunder er rummet/rummene fyldt op med en hvid, tør og ufarlig tåge, så man ikke kan se en hånd for sig.

TIMELAPSE LØSNINGER

Med en SmartEye time lapse løsning kan du optage en video af et langvarigt forløb. Videoen kan på få minutter vise et projekt, der har varet flere dage, uger eller måneder.
Time lapse kameraer er velegnede til at optage byggeprojekter, produktionsforløb, fester, begivenheder og meget andet.

FEBER SCREENING

SmartEye kan leverer en feber screening løsning der kan hjælpe virksomheder med at forbygge drift forstyrrelser i form af medarbejdere der kommer på job med feber.

Personsikring og Flow-control

Persontælling og flow-control sikrer, at forsamlingsforbuddet overholdes.

Vi står klar til at hjælpe dig

Har du et spørgsmål eller lignende, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf: 70 30 12 00 eller via kontaktformularen her på siden.